tiistai 12. marraskuuta 2013

Pedofilia, pedofiilien hoitaminen, sekä rikosten ennaltaehkäiseminen.

"Hyi vittu, pedari."
"Kuule Toni, vittu mä tappaisin pedarin jos vaan tuntisin sellaisen!"
"Hirtetään pedarit palleista kattoon!"
"Pedarit on likaisia paskapäitä, eivät ihmisiä!"

Lapsen hyväksikäyttäminen on kenties suurin rikos, jonka ihminen voi tehdä. Näin olen ainakin kuullut. En ota nyt asiakseni asettaa rikoksia järjestykseen. Pedofilia on kuitenkin vakava rike, eikä sitä voi kiistää, enkä edes halua kiistää, mutta olen ottanut asiakseni sivistää ihmisiä, jotka antavat kuvotuksensa ottaa itsestän vallan ja kun te eläimellisessä kiihkossanne luulette auttavanne oikeutta, niin teette enemmän pahaa. En puolusta pedofiliaa, puolustan pedofiileja; en pelkästään pedofiilien takia vaan ehkä heitäkin enemmän pedofilian kitkemisen takia.

Jokainen lasta nussiva henkilö omaa ongelmia aivoissaan, piste. Siksi meidän tuleekin nähdä, että pedofiili ei ole automaattisesti paha tai raiskaa lasta ilkeyttään. Heidän käsityksensä niin maailmasta kuin seksuaalisuudestakin on pahasti kieroutunut, joten viimeinen asia joka ennaltaehkäisee pedofiliaa on jo valmiiksi epävakaiden ihmisten haukkuminen, syrjiminen, halveeraaminen ja manailu, joskus jopa uhkailu. Avun hakeminen on tehty lähes mahdottomaksi, sillä jopa nimeltämainitsemattomat kansanedustajat ovat ehdottaneet pedofiilien hirttämistä kiveksistä. Luuletteko te, että kukaan pedofiili kehtaa tai edes uskaltaa hakea ongelmaansa apua, kun osa yhteiskunnasta ei edes näe heitä ihmisinä?
Eikö olisi kaikkien edun mukaista, että tuomitsisimme pedofilian ja pistäisimme sille nollatoleranssin, mutta samalla tukisimme pedofiileja kuten muitakin henkisesti epävakaita henkilöitä ja kannustaisimme pedofiileja hakemaan apua, ilman että heidän tulisi pelätä.

Ennen kuin yritätte kuulostaa viisailta, hauskoilta tai kovilta kertoessanne mielipiteenne pedofiileista, niin miettikää auttaako sen "pedarin" uhkailu tai syrjiminen oikeasti tilannetta, vai satutatteko niin pedofiileja kuin pedofilian uhreja tyhmyydellänne?
Muistakaa, että moni pedofiili ymmärtää tekevänsä väärin, mutta ajautuvat tekemään väärin tuen puutteen vuoksi.

Levittäkää sanaa, keskustelkaa aiheesta. Yrittäkää tuoda viisautta ihmisille raivon ja vihan sijaan.
Jos ette pedofiilien vuoksi, niin edes potentiaalisten lapsiuhrien pelastamiseksi. Jos emme tarjoa apua, niin emme koskaan saa kitkettyä tätä ongelmaa.
Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti